Hvorfor vælge Vision Management A/S

I skal vælge Vision Management som konsulenthus, fordi vi er anderledes og gerne vil være anderledes.

 

Vi stræber efter at levere en løsning, der skaber værdi for jeres virksomhed. Det gør vi ved at tage kampen op.

  • Vi udfordrer kunderne på deres krav til systemet, når vi ved, at det kan gøres bedre eller mere standardiseret.
  • Vi konfronterer kunderne med, at ændringer i SAP standard kan koste dyrt ved senere udvikling eller opgradering.
  • Vi råder vores kunder til at fokusere på en smidig og effektiv understøttelse af de centrale kerneprocesser.
  • Vi arbejder for at kundens medarbejdere bliver kvalificerede til at forstå, drive og understøtte processerne, således at de kan undvære konsulenterne i deres fremtidige anvendelse af systemet.
  • Vi baserer vores rådgivning på faglige argumenter – uden at tage hensyn til om andre løsninger er mere omsætningsskabende for os eller andre.

I er meget velkomne til at kontakte os for mere information om, hvordan vi kan indgå et samarbejde.

 

Vision Management er en uafhængig IT konsulent virksomhed med kernekompetencer inden for SAP Business Suite.

Vi tilbyder specialist bistand inden for områderne Business Intelligence og Enterprise Ressource Planning (ERP).At tilbyde kvalitetsydelser og være med til at skabe værdi for vores kunder er afgørende for vores succes. Derfor lægger vi vægt på at erhverve kompetente og erfarne medarbejdere, som brænder for at arbejde med SAP. Vi har et hold af professionelle SAP konsulenter, herunder interne løsningsarkitekter, samt et eksternt ressource team, som med deres viden og entusiasme er med til at løse de mest komplicerede opgaver, designe SAP løsninger på højt plan, og yde uvildig rådgivning inden for SAP Business Suite. Alt sammen uden at det behøver tage langt tid og have store omkostninger.

Derfor skal du vælge os

Vores ydelser strækker sig fra mindre support opgaver, til længerevarende projekter samt videreuddannelse af SAP brugere. Vi anvender specifikt Best Practice metodik i alle vores SAP projekter. Vi lægger stor vægt på kvaliteten i vores ydelser. Derfor differentierer vi vores services og arbejder med vores kunder ved at inddrage jer i forløbet. Vi tilbyder i den forbindelse bl.a. vores kunder SAP spidskompetencer, support, implementeringsassistance samt objektiv evaluering af nyeste SAP teknologi.

I er meget velkomne til at kontakte os for mere information om, hvordan vi kan indgå et samarbejde.

Vi støtter

Share This