Vision Managements erfarne SAP eksperter sikrer smidighed i jeres SAP projekter og implementeringer.

Konsulenterne hjælper til med, at I får den mest værdiskabende og fremtidssikrede løsning.

Med vores SAP eksperters store SAP og brancheerfaring sørger Vision Management for, at vores leverancer til fulde lever op til jeres forventninger. Vi er ISO certificeret og dermed sikres det, at alle vores konsulenter følger vores ISO certificerede projekt model.

Vores kernekompetencer inden for SAP

  • SAP Finans
  • SAP Business Intelligence
  • SAP Logistik
  • SAP Teknik
  • Projektledelse

Vision Management leverer SAP konsulenter til såvel mindre som større projekter.

Til de mindre projekter leverer vi selv ressourcer i form af projektleder, løsningsarkitekter og applikationskonsulenter. Er der behov for offshore ressourcer, har vi mulighed for at trække på vores dygtige bulgarske samarbejdspartnere.

Ved større projekter arbejder vi ofte sammen med jeres egne interne ressourcer eller eventuelt andre af jeres leverandører.

Vision Management har udviklet en projektmodel, som vi tilbyder jer at benytte i forbindelse med større projekter. Projektmodellen er en forenklet udgave af anerkendte projektledelsesværktøjer med vores egen udviklede procestrin og skabeloner.

Fra rådgivning eller udvikling henover implementering og udrulning leverer vores SAP konsulenter viden af højeste standard og vi sørger for en overdragelse til forretningen, så I selv kan stå for den efterfølgende SAP Uddannelse, drift og SAP Support. Vision Management tilbyder også efterfølgende SAP Uddannelse og SAP Support.

Løbende udvikling

Vores konsulenter har bred erfaring inden for løbende SAP udvikling, der ikke nødvendigvis udspringer af et større projekt.

Dette kan være mindre ændringsanmodninger til eksisterende funktionalitet eller implementering af ny funktionalitet som tillæg til eksisterende SAP løsninger.

Vision Management har haft stor succes med udviklingen af forskellige små tillægsmoduler, som giver en forbedret brugeroplevelse, men samtidig bygger på en SAP standard funktionalitet. Dette indbefatter såvel klassisk ABAP baserede udviklingsprojekter som webbaserede projekter (Webdypro).

I er meget velkomne til at kontakte os for mere information om, hvordan vi kan udføre SAP Projekter for jer.

Kontakt os for en dialog om jeres projekt.

2 + 4 =

Share This