Andre SAP-tekniske områder

SAP ABAP

SAP Sikkerhed og autorisation

SAP PI

SAP Workflow

SAP BASIS

SAP integration

Vi kan hjælpe med klargøring til SAP S/4HANA

En vigtig del af SAP er de tværgående, tekniske områder. For at få løsninger til at fungere optimalt i dagens integrerede verden, hvor data udveksles digitalt, er der brug for kyndig rådgivning og support inden for ABAP, Sikkerhed og autorisation, PI, workflow, SAP Basis og integration.

Vi tilbyder blandt andet en analyse af din eksisterende special ABAP kode for at fastlægge hvorvidt den er klar til en SAP S/4Hana migrering.

Vi dækker dine behov

Uanset om du har behov for support eller løsningsarkitektur inden for de tværgående, tekniske områder, kan vi hjælpe med dig.

Vores konsulenter har mange års erfaringen inden for disse områder og flere af dem er løsningarkitekter. De kender systemet på tværs af alle funktionelle moduler. Du vil derfor med hjælp fra Vision Management modtage den rette hjælp fra starten, med hensyn til lige netop din SAP løsning og på tværs af dit SAP system.

Kontakt os i dag

Hos Vision Management er vi eksperter i at få SAP til at fungere på den måde, som du ønsker. Vores eksperter kan hjælpe og rådgive dig med at gøre din virksomhed innovativ og nytænkende ved hjælp brug af SAP. SAP kan hjælpe dig til at opnå en bedre forståelse af de processer, du handler på, og deres konsekvenser for din virksomhed.