Benyt hjemmearbejdsdagene til at tage hul på de vigtige beslutninger og overvejelser omkring S/4HANA og forberedelserne til de kommende projekter

Vision Management har allerede hjulpet mange kunder godt på vej i deres rejse mod S/4HANA.

Vi har allerede hjulpet mange af vores kunder

I forbindelse med vores tilbud om gratis workshop for vores kunder, har Vision Management allerede hjulpet mange i gang med deres rejse mod S/4HANA. Vores gratis workshops har ledt til S/4HANA for-analyser for flere af vores kunder, og videre til selve S/4HANA projektet. I disse tider kan vi ikke samles til en workshop, men Vision Management tilbyder i stedet at afholde den som skype-møde.

Hvad siger kunderne?

Tilbagemeldingen fra vores kunder efter en workshop med os, er at de nu føler sig meget bedre klædt på til den rejse de skal ud på. De har fået svar på de forskellige modeller de kan vælge, og hvilken model vi vil anbefale til lige netop deres virksomhed, samt hvad de skal være særligt opmærksomme på.

Sidder I netop nu tilbage med en række ubesvarede spørgsmål og bekymringer, så er det måske noget for jer at få rådgivning fra en af Danmarks førende SAP-specialister til, hvad I skal være opmærksomme på, når I går til S/4HANA.

Derfor kan vores konsulenter hjælpe jer bedst på vej

Vision Management har ikke blot erfaring fra et af de første S/4HANA migreringsprojekter i Danmark, da vi leverede til København Kommune, men også erfaring fra HANA-database projekter for offentlig og private kunder, samt erfaring med BW/HANA projekter. Herunder som navngivet underleverandør i forbindelse med levering af statens nye budgetbevillingssystem, som vi leverede til Moderniseringsstyrelsen. Vi har herudover også erfaring med levering af for-analyser til kommende S/4 HANA projekter, som mange af vores kunder vælger at få udført, inden de går i gang med deres S/4 HANA projekt.

Få en gratis præsentation ved Løsningsarkitekt og SAP Direktør Ellen Steen-Petersen

Ønsker I at høre mere om vores erfaring fra tidligere projekter, og få gode råd fra vores eksperter så kontakt os og få et møde med vores Løsningsarkitekt og SAP Direktør Ellen Steen-Petersen, til en 2-3 timer gratis præsentation eller workshop.

I kan selv bestemme, om vi skal sætte agendaen med de spørgsmål, der oftest er mest centrale, eller om I vil vælge, de emner, I helst vil høre om.

Læs mere om Ellen Steen-Petersen på vores hjemmeside: https://vision-management.dk/sap-konsulenter/

For at booke en halv dag med SAP Direktør Ellen Steen-Petersen kontakt, Kristina Zeemann på mail: kze@vision-management.dk eller på tlf.: 22 69 42 02.