På baggrund af vores erfaringer, er vi gode sparringspartnere og rådgivere, når I skal have mest muligt ud af jeres S/4 HANA system.

Vision Management var med som navngivet underleverandør i forbindelse med en af de første S/4 HANA migreringer i Danmark, nemlig København Kommunes migrering til S/4 HANA.

Derfor kan vores konsulenter kan hjælpe jer bedst på vej

Vision Management har ikke blot erfaring fra et af de første S/4 HANA migreringsprojekter i Danmark, da vi leverede til København Kommune, men også erfaring fra HANA-database projekter for offentlig og private kunder, samt erfaring med BW/HANA projekter. Herunder senest som navngivet underleverandør i forbindelse med levering af statens nye budgetbevillingssystem, som vi leverede til Moderniseringsstyrelsen. Vi har herudover også erfaring med levering af for-analyser til kommende S/4 HANA projekter, som mange af vores kunder vælger at få udført, inden de går i gang med deres S/4 HANA projekt.

Med denne solide erfaring kan vores konsulenter hjælpe jer på rette vej med jeres S/4 HANA projekt. Det gælder hvad enten, I står over for at skulle planlægge jeres kommende S/4 HANA projekt, allerede er godt i gang eller bare gerne vil modtage gode råd om, hvordan I får mest muligt ud af jeres nye løsning.

Vision Management bliver ofte hyret ind som forretningskonsulenter og team-leads til større projekter, hvor vi skal sikre kvalitet og leverancer igennem hele projektet. Det betyder at vi kommer med allerede fra analysestadiet, og vores erfarne løsningsarkitekter sikre, at alle vigtige aspekter bliver taget med i betragtning, når I som kunder skal planlægge jeres S/4 HANA projekter eller følge dem sikkert til dørs.

Få en gratis præsentation ved Løsningsarkitekt og SAP Direktør Ellen Steen-Petersen

Vi gentager succesen og tilbyder et gratis besøg, til de af vores kunder, der ikke fik det i kalenderen sidste gang.

Ønsker I at høre mere vores erfaring fra tidligere projekter, og få gode råd fra vores eksperter så kontakt os og få besøg af vores Løsningsarkitekt og SAP Direktør Ellen Steen-Petersen, til en 2-3 timer gratis præsentation eller workshop.

I kan selv bestemme, om vi skal sætte agendaen med de spørgsmål, der oftest er mest centrale, eller om I vil vælge, de emner, I helst vil høre om.

For at booke en halv dag med SAP Direktør Ellen Steen-Petersen kontakt Kristina Zeemann på mail: kze@vision-management.dk eller på tlf.: 22 69 42 02

Kort om SAP Direktør Ellen Steen-Petersen

Ellen er en meget erfaren og kompetent SAP-konsulent med lang erfaring inden for løsningsdesign, rådgivning, planlægning, pilottest, udrulning, strukturering, integration og implementering af komplekse IT-løsninger. Ellens store styrke er hendes evne til at forstå og gå i dialog med forretningen i forhold til at definere og udfordre de forretningsmæssige krav. Hun har deltaget på mange forskellige projekter som SAP løsningsarkitekt, rådgiver, team-lead og projektleder, ligesom hun er meget benyttet i forbindelse med ad hoc rådgivning ved komplicerede problemstillinger og review opgaver.

Kontakt Ellen direkte på mail her: esp@vision-management.dk