Hør mere om hvornår, hvordan og hvorfor skal I overgå til S/4 HANA

Få gode råd til hvordan I kommer bedst fra start med en gratis præsentation ved Løsningsarkitekt og SAP-direktør Ellen Steen-Petersen.

S/4 HANA åbner mange nye muligheder. Vi giver jer nu muligheden for at få en objektiv diskussion af, hvordan de kan udnyttes og hvordan I kan overgå til S/4 HANA.

Vi kan hjælpe jer på vej i den rigtige retning fra starten

De spørgsmål, der ofte melder sig, er, om man skal fortage en

  • Re-implementering
  • Migrering
  • Eller en delvis re-implementering

Mange kunder får igen og igen fortalt, at den eneste fornuftige løsning er en dyr re-implementering, en såkaldt green-field. Men det er langt fra altid det rette valg.

Kontakt os og få besøg af Ellen Steen-Petersen til en 2-3 timer præsentation eller workshop. I kan selv bestemme, om vi skal sætte agendaen med de spørgsmål, der oftest er mest centrale, eller om I selv vælger de emner, I helst vil høre om.

Her er en række eksempler på de temaer, I kan få gennemgået på dagen

  • Re-implementering eller migrering? Hvad er det rigtige valg for netop jer?
  • Hvad kræver det at migrere til S/4 HANA?
  • Hvorfor er S/4 HANA en revolution inden for økonomistyring i koncernen?
  • Skal man vælge Cloud eller on-premise?
  • Hvad er hovednyhederne i S/4 HANA?
  • Hvorfor er sammenhængende forretningsprocesser vigtigere end nogensinde før?

For at booke en halv dag med SAP Direktør Ellen Steen-Petersen kontakt Kristina Zeemann på mail: kze@vision-management.dk eller på tlf.: 22 69 42 02

Kort om SAP Direktør Ellen Steen-Petersen

Ellen er en meget erfaren og kompetent SAP-konsulent med lang erfaring inden for løsningsdesign, rådgivning, planlægning, pilottest, udrulning, strukturering, integration og implementering af komplekse IT-løsninger. Ellens store styrke er hendes evne til at forstå og gå i dialog med forretningen i forhold til at definere og udfordre de forretningsmæssige krav. Hun har deltaget på mange forskellige projekter som SAP løsningsarkitekt, rådgiver, team-lead og projektleder, ligesom hun er meget benyttet i forbindelse med ad hoc rådgivning ved komplicerede problemstillinger og review opgaver.

Kontakt Ellen direkte på mail her: esp@vision-management.dk