Om os

Hvorfor vælge Vision Management A/S

I skal vælge Vision Management som konsulenthus, fordi vi er anderledes og gerne vil være anderledes.

Vi stræber efter at levere en løsning, der skaber værdi for jeres virksomhed. Det gør vi ved at tage kampen op.

Vi udfordrer kunderne...

…på deres krav til systemet, når vi ved, at det kan gøres bedre eller mere standardiseret.

Vi konfronterer kunderne...

…med, at ændringer i SAP standard kan koste dyrt ved senere udvikling eller opgradering.

Vi råder vores kunder...

…til at fokusere på en smidig og effektiv understøttelse af de centrale kerneprocesser.

Vi arbejder for...

…at kundens medarbejdere bliver kvalificerede til at forstå, drive og understøtte processerne, således at de kan undvære konsulenterne i deres fremtidige anvendelse af systemet.

Vi baserer vores rådgivning på...

…faglige argumenter – uden at tage hensyn til om andre løsninger er mere omsætningsskabende for os eller andre.

Uafhængig IT konsulent-virksomhed med kernekompetencer inden for SAP Business Suite.

Vi tilbyder ekspertbistand inden for områderne Business Intelligence og Enterprise Ressource Planning (ERP).At tilbyde kvalitetsydelser og være med til at skabe værdi for vores kunder er afgørende for vores succes. Derfor lægger vi vægt på at erhverve kompetente og erfarne medarbejdere, som brænder for at arbejde med SAP. Vi har et hold af professionelle SAP konsulenter, herunder interne løsningsarkitekter, samt et eksternt ressource team, som med deres viden og entusiasme er med til at løse de mest komplicerede opgaver, designe SAP løsninger på højt plan, og yde uvildig rådgivning inden for SAP Business Suite. Alt sammen uden at det behøver tage langt tid og have store omkostninger.

Derfor skal du vælge os

Vores ydelser strækker sig fra mindre support opgaver, til længerevarende projekter samt videreuddannelse af SAP brugere. Vi anvender specifikt Best Practice metodik i alle vores SAP projekter. Vi lægger stor vægt på kvaliteten i vores ydelser. Derfor differentierer vi vores services og arbejder med vores kunder ved at inddrage jer i forløbet. Vi tilbyder i den forbindelse bl.a. vores kunder SAP spidskompetencer, support, implementeringsassistance samt objektiv evaluering af nyeste SAP teknologi.

I er meget velkomne til at kontakte os for mere information om, hvordan vi kan indgå et samarbejde.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere?

Kontakt os i dag

Hos Vision Management A/S er vi altid åbne for at hjælpe. Vi har stor erfaring med løsningsarkitektur, design og rådgivning af SAP-løsninger.

Historien bag Vision Management A/S

Vision Management A/S blev etableret i 1988 og har dermed mange års erfaring med økonomistyringssystemer.
Oprindeligt tilbød Vision Management A/S kurser og rådgivning inden for ledelse, organisation og administration. I forbindelse med vores administrative rådgivning, arbejdede vi naturligvis også med de, på den tid, udbredte økonomistyringssystemer i erhvervslivet.

I 1993 blev vi bedt om, at fungere som en virksomheds rådgiver i forbindelse med implementering af ERP-systemet SAP. Denne opgave medførte, at en række af vores konsulenter begyndte at arbejde med SAP R/3.

Vi valgte – for at erhverve os større viden om systemet – at lade vores konsulenter blive certificeret i SAP.

Virksomhedens aktiviteter er siden da blevet mere og mere fokuseret på SAP rådgivning og implementering, og i dag arbejder vi med:

Rådgivning

Projekter

Support

Undervisning i SAP Business Suite.

Netop fordi Vision Management A/S har sit udspring fra forretningsrådgivning og ikke kun IT-ydelser, har vi i vores rådgivning stort fokus på forretningsprocessen, forretningens behov og ikke mindst ledelsens styringskrav.

Vores kernekompetencer inden for SAP

SAP Finans

SAP Business Intelligence

SAP Logistik

SAP Teknik

Projektledelse