SAP Business Intelligence

Et større indblik med SAP Business Intelligence

SAP BW4/HANA

SAP BPC

BI-rapporter

Business Intelligence-platform

Datavisualisering og dataanalyse

Dashboards

Mobilanalyser

Rapportering

Overblik og viden med SAP BW/4 HANA

Med SAP Business Intelligence undgår du gætteriet. I stedet kan du træffe beslutninger på basis af virksomhedens reelle data. Det sikrer dig det bedste resultat. Du kan for eksempelvis få et uvurderligt indblik i dine kunders adfærd, ligesom du har adgang til en real tids-løsning, der lader dig mikse data, lave rapporter og skabe visualiseringer af et komplekst materiale. På den måde kan du hurtigt og let skabe dig et overblik.

Indbygget Business Intelligence og SAP BPC

I SAP S/4 er Business Intelligence også en integreret del af ERP systemet, som danner basis af tværgående rapportering og budgettering. Det betyder, at de analyser, du har brug for nu skabes direkte på dine data i regnskab, produktion, salg og indkøb. Det giver unikke muligheder for at underbygge virksomhedens beslutninger med analyser.

Er du klar til at blive klogere?

Vision Management har stor ekspertise med hensyn til optimal opsætning af og rådgivning inden for SAP BI. Vi kan derfor hjælpe dig med at træffe de rigtige valg og skabe den optimale løsning for dine dataanalyser. Vision Management har en lang række konsulenter med mere en 20 års erfaring inden for SAP Business Intelligence, herunder projekterfaring inden for SAP BW4/HANA. Vision Management vil derfor kunne bidrage med den helt rette rådgivning og implementering fra starten.

Skal vi hjælpe dig?

Hos Vision Management sidder vi klar til at hjælpe dig hurtigt ind i fremtiden. Du kan anvende SAP Business Intelligence, når du ønsker at analysere din virksomheds styrker, svagheder – og ikke mindst øjne nye muligheder for optimering af forretningen.