SAP Finans

Optimer dine resultater med SAP Finans

SAP S/4HANA

Økonomistyring

Regnskab

Budgettering og analyser

Investeringsstyring

Rejsestyring

Ejendomsadministration

Få styr på finanserne med SAP S/4HANA

SAP S/4 HANA er næste generation af et moderne ERP system. SAP S/4 HANA kører på SAP’s nye HANA database, hvilket giver en lang række forbedringer. Med S/4 HANA Finans kan du hurtigt få overblik over alle virksomhedens finansielle tal og trække tværgående rapporter i real tid. Det giver helt nye muligheder for at analysere virksomhedens resultater, og derved få det bedste grundlag for at træffe beslutninger.
Budgettering og rapporter udarbejdes med Excel som brugergrænseflade – et værktøj som alle i økonomifunktionerne er fortrolig med.

Du kan få det, som du vil

Hos Vision Management har vi stor erfaring med implementering af og rådgivning inden for SAP. Vi kan sikre, at dine styringsbehov bliver tilgodeset.
Hvis din virksomhed allerede i dag bruger SAP, men endnu ikke S/4 finans, kan vi hjælpe dig med vejen derhen. Vi finder hurtigt ud af, hvad der skal til samt, hvilke fordele det vil give dig og din virksomhed.

SAP Finans – Grib muligheden

Hos Vision Management har vi et stærkt hold af ekspertrådgivere inden for SAP Finans herunder SAP S/4HANA, som er alle sidder klar til at hjælpe dig i gang med SAP.
Vi kan hjælpe dig med at få den bedste udnyttelse af dit SAP-system. Vi kan rådgive om, hvordan du får en optimal udnyttelse af de nye muligheder, der findes i S/4 Finans.