SAP HCM

Styr på personaleprocesser med SAP HCM

Personaleadministration

Organisationsstyring

Løn

Medarbejderudvikling

Tids- og møderegistrering

Rekruttering og planlægning

Rådgivning i SAP HCM

Med SAP HCM har du mulighed for at samle og strømline dine centrale HCM-processer. Din HR-afdeling får med rette rådgivning og opsætning i SAP, mulighed for at få overblik og få den optimale udnyttelse af virksomhedens vigtigste ressourcer, nemlig medarbejderne.

I den digitale integrerede verden, som der eksisterer i dag, forventer medarbejderne at kunne få adgang til deres egne data online via internettet.

Vi hjælper dig med SAP HCM

Vi kan hjælpe dig med at opsætte SAP HCM, så den passer til din virksomhed.

Vi har stor erfaring med ekspertrådgivning og support af den rette opsætning og implementering af SAP. Dette baseret på din virksomheds behov og ønsker. Vi har fokus på, at din virksomhed får en effektiv HR-afdeling, og et optimalt overblik over HR-processerne.

SAP HCM fra start til slut

Vores ekspertrådgivere sørger for at du får kompetent rådgivning og vejledning, fra start til slut. Vi kan hjælpe med optimal opsætning af SAP HCM, specifikt designet til din virksomhed og jeres behov, til vejledning og løbende support af optimal brug og udnyttelse af SAP. Vi kan hjælpe dig, som allerede har et HCM system og dig som har ønsker til forbedringer.

Kontakt os, og hør, hvordan vi kan hjælpe med at implementere og rådgive i rette opsætning af jeres SAP HCM-system, så du og din virksomhed kan få den mest optimale arbejdsproces ved løbende at måle og forbedre jeres arbejdstilgang og resultater.