SAP HCM

Styr på personaleprocesser med SAP HCM

Personaleadministration

Organisationsstyring

Løn

Medarbejderudvikling

Tids- og møderegistrering

Rekruttering og planlægning

Rådgivning i SAP HCM

Med SAP HCM har du mulighed for at samle og strømline dine centrale HCM-processer. I samarbejde med vores erfarne SAP konsulenter, får din HR-afdeling indblik i, hvordan den bedst implementerer og udnytter, de potentialer SAP HCM indeholder – for netop din virksomhed.

Du får, med den rette rådgivning og opsætning i SAP HCM, mulighed for at skabe overblik og få den optimale udnyttelse af virksomhedens vigtigste ressource, nemlig medarbejderne.

I den digitalt integrerede verden, som der eksisterer i dag, forventer medarbejderne at kunne få adgang til data online via internettet – ubesværet og i realtid. Samtidig viser undersøgelser, at strømlining og automatisering af administrative opgaver, gennem Digital Transformation, kan øge medarbejdermotivation med 85%.

En SAP-løsning giver din virksomhed mulighed for at realisere dette.

Vi hjælper dig med SAP HCM

Vi kan hjælpe dig med at opsætte SAP HCM, så den er 100% tilpasset til din virksomhed.

Vi har stor erfaring med ekspertrådgivning og support, af den rette opsætning og implementering af dit SAP system. Vores SAP konsulenter er nøje udvalgt således, at de tilsammen besidder ekspertise inden for en bred vifte af kompetenceområder.

Vi kan derfor tilbyde SAP løsninger, der er optimeret i forhold til lige netop din virksomhed, og baseret på jeres behov og ønsker.

Vi har gennem hele forløbet fokus på, at din virksomhed får en effektiv HR-afdeling, og et optimalt overblik over HR-processerne. Derved sikrer vi sammen, at den korrekte viden bliver aflejret de korrekte steder i organisationen således at I – også i fremtiden – kan høste frugterne af jeres optimerede SAP HCM-løsning.

SAP HCM fra start til slut

Det er vigtigt, at SAP HCM implementeres og integreres korrekt. Mangler der bare et enkelt element, vil resultaterne udeblive, din virksomhed vil gå glip af potentielle gevinster, og jeres skjulte potentiale vil være uforløst.

Vores ekspertrådgivere sørger for, at du får kompetent rådgivning og vejledning, fra start til slut. Vi kan hjælpe med optimal opsætning af SAP HCM, specifikt designet til din virksomhed og jeres behov, til vejledning og løbende support af optimal brug og udnyttelse af SAP.

Vi kan både hjælpe dig, der skal til at implementere SAP HCM for første gang, og dig som allerede har et HCM system og har ønsker til forbedringer.

Det er vores erfaring, at der stort set altid er gevinster at hente.