SAP Projektledelse

Opnå leverancesikkerhed og besparelse med SAP projektledelse

Uanset om du skal arbejde på et større eller mindre SAP-projekt anbefaler Vision Management at du benytter dig af en SAP-projektleder, som har mange års erfaring med SAP.

De SAP-projektledere og teamledere Vision Management tilbyder, har en baggrund som SAP-konsulenter og mange års erfaring med SAP projekter, og de ved derfor, hvad det vil sige at styre et SAP projekt.

Mange af vores dygtige konsulenter fungerer løbende som projektledere og teamledere. Deres mange års erfaring inden for SAP giver dem i en stor fordel, når de skal forudse mulige risici i et projekt, samt forstår, hvad det er vigtigt at fokusere på.

Desuden giver deres dybe SAP-erfaring dem mulighed for at forstå dokumenters indhold i dybden samt projektdeltagernes løbende tilbagemeldinger og beskrivelser. Dette giver dem et langt større overblik.
Vores brug af kompetente SAP-konsulenter i kundernes projekter giver leveringssikkerhed og en besparelse i alle typer af projekter fra opgradering til implementeringsprojekter.

SAP projektledelse – Har du brug for hjælp?

Står du overfor at gennemføre et SAP-projekt eller er du allerede i gang med et projekt, der har brug for yderligere støtte, så kontakt Vision Management. Vi har projektledere klar til at supportere dig efter dine behov og ønsker, inden for alle typer af SAP-projekter.