SAP Rådgivning

Eksperter i SAP rådgivning af højeste standard

Vi rådgiver om:

SAP Løsningsarkitektur

Funktionelle og tekniske SAP specifikationer

Review af SAP leverancer og løsninger

Vores kernekompetencer inden for SAP:

SAP Finans

SAP Business Intelligence

SAP Logistik

SAP Teknik

Projektledelse

SAP rådgivning – Løsningsarkitektur

Løsningsarkitektur er rådgivning, der sikrer, at der er taget hensyn til alle dele af forretningen og til alle dele af de forskellige integrerede SAP moduler.

Løsningsarkitekter er konsulenter, der sikrer sammenhæng og integration. Løsningsarkitekter har en stor forståelse for forretningens processer og en bred viden inden for alle applikationsområder.

De er derfor i stand til at sætte fokus på kommunikation mellem forretningen og de forskellige specialister. 75 % af vores konsulenter er løsningsarkitekter, som alle har over 10 års erfaring inden for flere SAP moduler og praktisk erfaring inden for forskellige brancher.

Løsningsarkitekterne er derfor i stand til at give jer yderst kvalificeret rådgivning allerede ved første besøg.

Funktionelle og tekniske SAP specifikationer

Vores konsulenter kan tilbyde at bidrage med udformning af funktionelle og tekniske specifikationer til brug ved implementering af SAP løsninger. Vision Management kan hjælpe med at beskrive en løsning, der tager højde for alle scenarier i forretningen og SAP systemet. Derved sikres, at løsningen er korrekt beskrevet, inden jeres virksomhed starter jeres SAP implementering.

Review af SAP leverance og løsninger

Vi sætter en stor ære i at fungere som et objektivt konsulenthus og vi yder på den baggrund rådgivning under eller efter implementering af en SAP løsning.

Vi vurderer, om løsningen er den mest optimale i forhold til såvel jeres forretning som til SAP systemernes muligheder. Vi ved, at der kan være flere rigtige løsninger i SAP – men hver af disse kan have forskellige fordele og ulemper. Vi sætter højt, at I kender alle fordele og ulemper, når der vælges løsning.

I er meget velkomne til at kontakte os for mere information om, hvordan vi kan yde SAP Rådgivning for jer.