SAP Uddannelse

SAP uddannelse – Præsentationer, workshops, kurser og materialer tilpasset til jeres niveau

Vision Management A/S tilbyder kundetilpassede kurser inden for:

SAP økonomi

SAP Logistik

SAP Business Intelligence

Visions SAP konsulenter har undervist i SAP siden 1998, primært i Skandinavien, men også i en række andre lande verden over. Vores konsulenter har undervist i SAP ERP versioner fra SAP 3.0 til SAP ERP 6.0.

Vi har undervist både på SAP Akademier, en lang række af SAP’s åbne kurser og kundespecifikke kurser for SAP.

Vi har derfor opbygget en omfattende vidensbank inden for alle typer SAP-løsninger. Desuden er vi erfarne formidlere med en grundlæggende forståelse for, at netop formidlingen er en af vores fornemste opgaver.

Der er mange eksempler på SAP uddannelser, som ikke tager udgangspunkt i de individuelle behov og målsætninger, som den enkelte virksomhed har med deres SAP-løsning. Konsekvensen er, i bedste fald, manglende udbytte af uddannelsesforløbet. I værste fald kan konsekvensen være en SAP-løsning, som kører af sporet og derved fører til omfattende fejlallokering af ressourcer.

Skræddersyede SAP Uddannelser

Derfor har vi hos Vision Management specialiseret os i at lave kundetilpassede kurser til vores kunder. Vores SAP konsulenter tilrettelægger, i samarbejde med jer, uddannelsen eller kurset således, at det tager udgangspunkt i jeres specifikke ønsker og behov og ikke mindst til jeres medarbejdere.

Målet er altid at maksimere dit udbytte af kurset eller uddannelsen. Ved at skræddersy hvert enkelt kursus eller uddannelsesforløb til jeres specifikke behov og til jeres medarbejdere, sikrer vi, at de rette værktøjer bliver indlejret de rette steder i jeres virksomhed.

Dermed får I som virksomhed mulighed for at skabe varige resultater – også efter kurset eller uddannelsesforløbet er afsluttet.

SAP workshops og præsentationer

Vi tilbyder også SAP workshops og SAP præsentationer af kortere og længere varighed alt efter jeres behov.

I er meget velkomne til at kontakte os for mere information om, hvordan vi kan levere SAP Uddannelse til jer.

Nogle af de virksomheder, vi har undervist:

Novo Nordisk

Forsvarets Informatik Tjeneste

Novozymes

Rockwool

Danfoss

Eimskip

Anker Kværner

Vejdirektoratet

KMD A/S

KIAL International ltd. Angola