Vision Management kan nu offentliggøre, at vi har vundet SKI rammeaftale ”02.18 IT-løsninger og projekter”, som træder i kræft den 31. maj 2019. Det betyder at vores offentlige kunder kan købe SAP konsulentbistand ved direkte tildeling (altså uden at skulle lave eget udbud først) på denne SKI aftale.

Det betyder også at vi kan levere SAP konsulentbistand på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som SKI leverandør lever vi desuden op til en række minimumskriterier inden for kvalitet.​ Vi glæder os til at tage fat på de mange nye opgaver som aftalen bringer med sig i op til 4 år fremover.

Vi har mange års erfaring med levering af ydelser til det offentlige

Vision Management har en mange års erfaring med levering af SAP-ydelser til offentlige virksomheder herunder blandt andet levering af HANA-database projekter, BW/HANA projekter, herunder senest som navngiven underleverandør i forbindelse med levering af statens nye budgetbevillingssystem samt erfaring med levering af S/4HANA migreringsprojekt. Herudover har vi også erfaring med levering af for-analyser til kommende S/4HANA projekter, som mange af vores kunder vælger at få udført, inden de går i gang med deres S/4HANA projekt. Og sidst men ikke mindst har vi stor erfaring med levering af Applikation Management til en række af vores offentlige kunder inden for alle områder af SAP ERP og BI.